Train zoals personal training bedoeld is

bij de Personal Training Lounge

Train zoals trainen bedoeld is

bij de
Personal Training Lounge

Image

01

Personal Training

Bij Personal Training train je 1 op 1. Een gekwalificeerde Personal Trainer geeft jou de 100% aandacht die nodig is om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Hierdoor bouw je een persoonlijke band op met je Personal Trainer en is de grootst mogelijke progressie mogelijk met een optimaal resultaat. Het aanleren van de juiste houdingen en technieken is essentieel om zo veilig en optimaal mogelijk te kunnen trainen.

Wil je fitter worden en daarbij je conditie en/of kracht verbeteren? Wil je afvallen en misschien wat meer spieropbouw hebben? Moet je revalideren na een ziekte, blessure of een andere vorm van beperking? Wil je snel weer back in shape komen na een zwangerschap? Wil je (top) sportprestaties naar een hoger niveau brengen? Wij zetten ons daar volledig voor in en kunnen je daar, door jarenlange ervaring, perfect bij helpen.

Bij ons eerste contact maken we een afspraak voor een gratis intake en bepalen samen welk soort training het meest aansluit op jouw wensen en doelen. Op het moment dat jouw doel duidelijk is gaan we samen een commitment aan en starten we met de intensieve Personal Training voor een optimaal resultaat. De Personal Training duurt een uur. We overleggen voor de training eerst hoe het qua gezondheid is gegaan sinds de vorige keer. We vervolgen met een aantal oefeningen om op te warmen waarna we starten met speciaal voor jou geselecteerde oefeningen.

Omdat wij vinden dat Personal Training ook echt persoonlijk moet zijn, is de sportzaal tijdens jouw training helemaal van jou, zonder afleiding van andere sporters.

02

Private Personal Training

Bij de Personal Training Lounge kun je sporten met een groepje van maximaal 6 sporters: De Private Personal Training. Ook bij deze training krijg je een persoonlijk schema en hebben wij 1 keer per kwartaal een coaching gesprek, waarin wij je trainingsprogressie en je voedingsschema bespreken en aanpassen waar nodig. Trainen volgens een persoonlijk schema dus, maar wel met de gezelligheid en stimulans van een groepje. Het beste uit twee werelden.

Image
Image

03

Personal Group Training

De Personal Group Trainingen worden gegeven in onze grote zaal met maximaal 14 sporters. We beginnen altijd met een uitdagende warming-up. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de beste oefeningen geselecteerd om het lichaam op de meest veilige manier op te warmen, waardoor de kans op blessures minimaal is.

Na de warming-up loop je alleen of samen met een trainingspartner het circuit met gecombineerde cardio en kracht-oefeningen af voor een optimale vetverbranding en opbouw van kracht. Hierbij maken wij gebruik van oefeningen gericht op snelheid, explosiviteit en kracht, maar ook lenigheid, coördinatie, balans, wendbaarheid en het algemene uithoudingsvermogen. Tijdens de training wordt voortdurend gecontroleerd of de juiste techniek gebruikt wordt.

We sluiten de Group Training af met een cooling-down, waarbij we de hartslag en lichaamstemperatuur langzaam naar beneden brengen. De spieren komen tijdens de cooling-down weer op normale lengte door middel van stretch oefeningen, zodat je lichaam goed kan herstellen van de training.

04

Private Personal Yoga

De Yogalessen bieden je de nodige ontspanning en zorgen voor een balans in je hectische leven. Het maakt je op een natuurlijke manier flexibeler en sterker, met als resultaat dat je beter met stress kunt omgaan en je beter kunt focussen.

Image
Image

05

Personal Kids Group Training

Ontdek hoe leuk het is om samen met andere kids op een speelse en verantwoorde manier fit te worden. Schrijf je snel in voor een gratis proefmaand vol sport en plezier.

Onze trainingen bevorderen niet alleen de fysieke gezondheid maar ook de teamgeest, terwijl we werken aan de ontwikkeling van essentiële beweegvaardigheden. Goed leren bewegen is super belangrijk.

06

Personal Senior Group Training

Ervaar de gezelligheid van onze groep terwijl we op een verantwoorde manier werken aan jullie fitheid en flexibiliteit. Meld je snel aan voor een gratis proefmaand en ontdek de voordelen van krachttraining voor een vitaal leven. Sterke spieren, pezen en botten wachten op je, samen met een verbeterde flexibiliteit en beweeglijkheid.

Image
Image

Intake gesprek

Wij zijn ervan overtuigd dat een personal training je kan helpen met het bereiken van je doelen. Maar voordat je een keuze maakt voor persoonlijke begeleiding omtrent sport of voeding, wil je natuurlijk weten wat je kunt verwachten. Om hier duidelijkheid in te geven is het eerste intakegesprek bij de Personal Training Lounge altijd vrijblijvend. Je wilt immers weten met wie en wat je te maken hebt. In dit intakegesprek luisteren we graag naar jouw motivatie en bespreken we wat we voor jou kunnen betekenen. Uiteraard vinden wij het onwijs belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij ons, zo weten we namelijk wat we aan elkaar hebben!

Het verloop van het gesprek in 4 stappen

  • Kennismakingsgesprek
  • Jouw doelstellingen en verwachtingen
  • Informatie over coaching
  • Een plan van aanpak op maat

Na het uitgebreide intakegesprek stellen we het gewenste resultaat vast. Heb je vertrouwen in onze begeleiding en wil je snel aan de slag? Dan beginnen we direct met het ontwikkelen van een trainingsprogramma afgestemd op jouw doelstellingen en achtergrond. In overleg kiezen we de juiste dagdelen en maken we een keuze voor het aantal trainingen per maand. Houdt er rekening mee dat je je doel vaak niet alleen bereikt met beweging, voeding is een ander essentieel belang in de weg naar jouw doel.

Ik maak graag vrijblijvend een afspraak